Vacature Toveniersleerling (Assistent hovenier/ medewerker groenvoorziening)

 

Jij kunt het. Echt waar! Ook jij kunt bedrijfstuinen of openbaar groen omtoveren tot iets heel moois. Want toveren is wat we samen doen. Daarom heten onze mensen geen hoveniers maar toveniers. Als NLG Buitenkansen helpen we jou om het groene vak te leren en met veel plezier uit te oefenen.

 

Wat ga je doen?

Dat ligt helemaal aan jou natuurlijk! In ieder geval krijg je volop kansen in het buiten (de tuinen) van onze klanten. Door de grote variatie aan aanleg- en onderhoudsprojecten kunnen we je altijd werk laten doen dat op dat moment bij je past. Als je er samen met je collega’s maar voor zorgt dat het groen dat we onderhouden er netjes uit ziet. Dat kan op allerlei manieren: Onkruidbestrijding in beplanting en op verhardingen, snoeien, blad opruimen, kleinschalig aanlegwerkzaamheden, water geven en afhankelijk van je ervaring en mogelijkheden kun je misschien ook machinale werkzaamheden uitvoeren. Onder begeleiding werk je dan met tuin- en parkmachines zoals een bosmaaier, bladblazer, veegmachine of heggenschaar.

 

Hoe helpen we jou

Je toekomstige collega’s beoordelen het werken bij ons met een 8,8! Daar werken we hard voor. En vooral menselijk. Niet voor niets beschikt NLG Buitenkansen over de hoogste certificering op de Prestatieladder Sociaal Ondernemen behaald. (PSO-trede 3 en AWB 30+). Daarmee zeggen dus onze medewerkers én officiële instanties dat we écht het beste in je naar boven weten te halen.

Wat bieden wij?

  • We werken met kleine teams van twee-drie medewerkers en één voorman (Tovenier)
  • Er is oog voor jouw verhaal. Daar maken we tijd voor en houden we rekening mee
  • Heb je het naar je zin en zijn onze medewerkers klanten ook blij met je? Dan krijg je al snel een contract
  • We bieden je de kans om écht in de praktijk te leren en ook om hiervoor de certificaten te behalen.
  • En uiteraard ziet iedereen dat je onderdeel uitmaakt van ons team. Want je komt te werken in professionele en mooie bedrijfskleding.

Wie ben jij?

  • Je bent gemotiveerd om te werken en wilt leren om in het groen te werken
  • Je bent ingeschreven in het zogenoemde doelgroepenregister
  • Je hebt begeleiding nodig om regulier te kunnen werken
  • Het lijkt je heerlijk om buiten bezig te zijn en dit op jouw eigen tempo een dag kunt volhouden. Een opbouw hierin is mogelijk
  • Je kunt bukken, (licht) tillen, netjes werken en samenwerken in teamverband

Dit is jouw kans om buiten van betekenis te zijn voor de omgeving. Samen met NLG Buitenkansen leer je het groene vak en dit met veel plezier uit te oefenen. Grijp nu jouw buitenkans aan!

Herken jij jezelf hierin?

Stuur dan je CV en motivatie naar info@nlgbuitenkansen.nl
Wil je toch nog wat meer weten over het huidige functieprofiel?
Bel dan 077 321 1534 en vraag naar Marcel Bos

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld