Wij geloven dat we mensen kunnen helpen om hun grenzen te verleggen door los te komen van bestaande systemen, hokjes en vooroordelen en erop te vertrouwen dat je kunt bereiken wat je wilt, als je de wil hebt om het te bereiken. Die wil hebben we bij NLG! De wil om in de vorm van bijzondere werk- en ontwikkelmogelijkheden buitenkansen te realiseren voor mensen. Mensen voor wie de kansen niet voor het oprapen liggen, door welke omstandigheden dan ook. Een omgeving waarin je je eigen kansen kunt creëren en altijd op ons kunt terugvallen.

 

  • We werken met kleine teams van twee medewerkers en één voorman ook wel sociaal hovenier genoemd
    Er is oog voor jouw verhaal. Daar maken we tijd voor en houden we rekening mee
  • Jij bent uniek en daar passen we je persoonlijk ontwikkelplan op aan. Zo krijg je de juiste begeleiding én tijd om je te ontwikkelen en te leren.
  • We bieden allerlei vormen van stages en werkervaringsplekken.
  • Heb je het naar je zin en zijn onze collega’s en klanten ook blij met je? Dan krijg je al snel een betaalde baan
  • Door de grote variatie aan aanleg- en onderhoudsprojecten kunnen we je altijd werk laten doen waarbij jij je prettig voelt
  • En uiteraard ziet iedereen dat je onderdeel uitmaakt van ons team want je komt te werken in professionele en mooie bedrijfskleding
  • Dat wordt gewaardeerd! Onze medewerkers beoordelen hun tevredenheid met een 8,8!

 

 

Zie jij zo’n buitenkans ook wel zitten? Voor jezelf of voor een ander> neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

“Bij nlg heb ik geleerd hoe ik een haag super strak kan knippen. Ik ben er trots op dat ik dit nu ook kan”

Leren en werken in het groen.

Wij geloven dat we mensen écht verder kunnen helpen door samen te werken in een groene omgeving. We kiezen voor een aanpak waarbij we vooral per persoon kijken wat nodig is. We ontwikkelen zelf trainingen die helemaal aansluiten op de belevingswereld van onze medewerkers. Praktisch, stap voor stap en met veel geduld.

In Venlo en Roerdalen hebben we onze eigen ‘outdoor campus’ Hier leren we onze medewerkers stap voor stap de kneepjes van het vak en kunnen ze hun talenten ontdekken.

Wat er niet is, maken we zelf !

Niet iedereen heeft de mogelijkheid om deel te nemen aan bestaande groen opleidingen. Het huidige onderwijsaanbod sluit vanwege de omvang, methodiek of kennisniveau niet altijd aan bij diegene die vooral praktisch leren door het stap voor stap, met geduld en aandacht te doen. Omdat het bestaande onderwijsaanbod hierin niet voorziet, maken we het zelf. Als eerste praktische uitwerking hebben we de training ‘veilig werken met de accu heggenschaar’ ontwikkeld. Van elke training maken we instructievideo’s zodat we vanuit één gezamenlijke aanpak herhalingstrainingen kunnen doen voorafgaande aan de uitvoering van werkzaamheden.  Nieuwe hoveniers worden door onze eigen sociaal hoveniers getraind met ondersteuning van de instructievideo’s. Lekker praktisch en vooral buiten in onze eigen ‘Outdoor Campus’.

De eerste training is een groot succes gebleken. We bouwen dit uit naar een volwaardig praktisch programma op mbo 1-2 niveau.

Een impressie van de maatwerktraining ‘werken met de accuheggenschaar’ is te zien in onderstaande film.