Met onze sociale wijze van groenaanleg en groenonderhoud wordt uw bedrijfstuin en bedrijfsgroen – uw buiten – dé kans voor

• Een onderscheidende én representatieve aanblik van uw bedrijf
• Een fijne en gezonde pauzeplek voor medewerkers
• Vitale medewerkers die net wat vaker een ommetje maken
• Productievere (wandel)vergaderingen in het groen
• Uw bijdrage aan onze collectieve opgave op het gebied van klimaat

 

Bovenal is uw buiten dé kans voor werk- en ontwikkelingsmogelijkheden. Hiermee draag je als bedrijf direct bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Door sociale inkoop creëer je voor je organisatie een goeie MVO score. Wij zijn namelijk het eerste (Limburgs) Groenbedrijf voorzien van het PSO trede 3 ABW 30+ certificaat, het hoogst haalbare certificaat op de Prestatieladder Sociaal Ondernemen. Door met ons samen te werken, telt dat certificaat ook mee voor uw MVO score.

Wordt uw ‘buiten’ ook een buitenkans?

Altijd een professionele aanpak gebaseerd op uw situatie.

Het onderhoud van uw bedrijfstuin kunt u gerust overlaten aan de hoveniers van NLG Buitenkansen. Wij zorgen ervoor dat uw ‘buiten’ een visitekaartje is voor uw bedrijf.

U kunt hierbij kiezen voor een maatwerk onderhoudsprogramma met een vaste prijs per jaar, een afspraak op basis van uurtarieven of een combinatie van deze twee. Tijdens onze kennismaking bespreken we wat het beste bij u past.

Om u volledig te ontzorgen kunnen we desgewenst alle voorkomende werkzaamheden in de buitenruimte voor u organiseren en of uitvoeren. Met één aanspreekpunt is alles geregeld.

“Het komt nooit voor dat we zelf zien dat iets onderhoud nodig heeft en nlg moeten vragen wanneer ze komen, dat zijn ze voor.”

De groene meter²

Wij durven er echt wel vanuit te gaan dat u al best duurzaam bezig bent. Maar communiceert u daar ook over met sollicitanten, klanten of instanties die uw bedrijf bezoeken? Die vinden dat namelijk wel steeds belangrijker!

 

En daarom helpen wij u met het nieuwe concept ‘de groene meter’ om in één groene vierkante meter uw duurzame verhaal te vertellen en om nóg meer impact te maken.

 

Meer weten?
Kijk op www.degroenemeter.nl